تبلیغات
هزاران برگ

هزاران برگ
هر کس به اندازه فهمش از باغ، گل می چیند.  
قالب وبلاگ
نویسندگان
نظر سنجی
لطفا نظرات خود را درباره مطالب وبلاگ بگویید






خواص فلفل سبز

فلفل سبز دارای: ویتامین سی , ویتامین ث, ویتامین E  و ویتامین A , است.

همچنین فلفل سبز مقداری آهن نیز دارد .

در نتیجه برای رفع کم خونی می تواند مفید باشد. 


درباره فلفل سبز


تحقیقات نشان داده است كه اسید بیرنگ كپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل میباشد.


*کپساسین، سبب كاهش میزان كلسترول خون و كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اكسیدی (كه سلولهای شما ار از آسیب دیدن محافظت می كند) و ضد باكتری دارد.


*"كپساسین" ماده ای در فلفل است كه سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند كه فلفل گیاهی گرم است، اما كپساسین موجود در آن در واقع سبب كاهش درجه حرارت بدن میشود كه یكی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب میشود.


*این ماده همچنین به بسیاری از خواص درمانی فلفل كمك می كند تا سیستم قلبی - عروقی را تحریك، سیستم هاضمه را تقویت، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسكین بخشد، و به مثابه "داروی ضد احتقاق و ضد باكتری" عمل می كند.


*فلفل میزان كلسترول خون را پایین می آورد. كه این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود.


*این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری می كند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك می كند.


*هر چند فلفل سبب سوزش زبان میشود، اما این گیاه واقعاً مسكنی قوی است.


*این گیاه ابتدا سبب تحریك درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن كاهش می دهد.
این حالت، آنرا برای افرادی كه از درد مزمن رنج می برند به طرز خاصی مؤثر كرده است چون چندین روز طول می كشد كه نتایج قابل توجه آن معلوم گردد.


*آنهایی كه از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستكتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند، می توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع "كرمهای كپساسین" كه قابل دسترسی است، بهره ببرند.


*كپساسین موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسكین می دهد، بل
كه به كاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی كه به عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد، كمك می كند.


*فلفل با تحریك تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باكتریهایی كه می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می كند.


*خاصیت ضد باكتری فلفل همچنین از اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می كند.


*این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان، سبب رقیق و نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها میشود. از آنجا كه این گیاه بافت ریه را تقویت می كند، در نتیجه برای آنهایی كه مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید است.




طبقه بندی: خواص میوه ها و سبزیجات،
[ یکشنبه 25 آبان 1393 ] [ 12:10 ق.ظ ] [ آزیتا ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ


آخرین مطالب
لیست آخرین مطالب
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :
امکانات وب
فروش لباس بچه آویز